Децата от ДГ “Мир“ направиха Великденска работилница

Децата от ДГ “Мир“ направиха Великденска работилница

Регион: Силистра Категория: Общество Публикувано: Прегледи: 838
Децата от ДГ “Мир“ направиха Великденска работилница

С настъпването на най-светлия християнски празник Великден, веселие изпълва детските сърца и отново светът се обновява чрез поредното Възкресение!

Днес, 29.04.2021г., децата от ДГ "Мир" направиха Великденска работилница, която беше открита с великденски песни и стихотворения посветени на празника: "Зададе се Великдена"

image

През вечните поля

и празнично нагиздена

е цялата земя.

Нас чакат ни краваите

с червените яйца.

Великден е да знаете,

Великден е сега!

image

С хубаво настроение и много усмивки, децата започнаха да украсяват и шарят яйцата, да изработват кошнички, да декорират великденски картички в ателиетата заедно със своите учители. Направената от тях Великденска изложба зарадва и малки, и големи.

image

Петранка Михайлова-директор на ДГ "Мир", поздрави малките сръчковци за интересно изработените картички,кошнички и шарени яйца, които са направили с голямо желание и им връчи "Сертификат за участие".Тя пожела на всички - на Великден да има много мир и любов в сърцата им, а на децата да са много, много здрави!

Светли Великденски празници!

image

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
left
right