Горя къща в село Сокол

Горя къща в село Сокол

Регион: Главиница Категория: Крими Публикувано: Прегледи: 416
Горя къща в село Сокол

Противопожарни екипи с два специализирани автомобила на РСПБЗН-Тутракан и Противопожарен участък-Главиница са загасили пожар в къща в село Сокол, възникнал на 18 април около 02:45 часа. Огънят унищожил 100 кв. м покривна конструкция, битова техника, мебели и покъщнина. Няма пострадали хора. Причините за произшествието се изясняват, образувано е досъдебно производство.

Небрежна работа с огън причинила пожар и в стопански навес в село Стефан Караджа на 16 април. Огнеборци от Противопожарен участък-Главиница се отзовали на сигнал, получен в 18:29 часа, и загасили пожара. Изгорели около 30 кв. м от навеса и 2 куб.м дърва за огрев.

Други три пожара, възникнали в периода 16-19 април в областта, са погасени от противопожарните екипи, преди да нанесат материални щети. Горели са сухи треви в районите на Силистра и Дулово и комин на къща в село Каменци.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
left
right