Модерен надпис на входа на село Искра

Модерен надпис на входа на село Искра

Регион: Ситово Категория: Общество Публикувано: Прегледи: 2107
Модерен надпис на входа на село Искра

През последните години много градове въведоха модата на подходящо място по мегданите си да монтират гигантски букви, изписващи имена на съответните населени места. За да се превърне иновацията в място за снимки за спомен, за срещи - рандевута, както и за обозначаване по време на гостуване в чужд град (снимката е от профила на общинския съветник Рашид Аптула).

Ето, че в Силистренско се появи подобен надпис, макар и на входа на едно от големите населени места - село Искра, община Ситово.

Как се случи това разказва кметът на селото Вилдан Мемиш: "Идеята е моята, като кметица на селото. Радвам се, че прави впечатление. Реших да вкарам малко колорит. След смяната на мантинелите, имаше в двора на кметството захвърлени железарии, които използвахме. Още не е завършено, тъй като ще има и градинка около надписа, за която ще ползвам изхвърлените бордюри".

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
left
right