Възраждане: България е държава със славно минало, която може да има и славно бъдеще, но само ако повярваме в това

Възраждане: България е държава със славно минало, която може да има и славно бъдеще, но само ако повярваме в това

Регион: България Категория: Политика Публикувано: Прегледи: 1191
Възраждане: България е държава със славно минало, която може да има и славно бъдеще, но само ако повярваме в това

Призоваваме всички хора, които искат България да бъде свободна, независима, обединена и благоденстваща държава; всички тези, които искат сами да решават своите съдбини и ние българите да сме тези, които определят бъдещето на България - да ни гласуват доверие. Българите сме велик народ и заслужаваме велико бъдеще.

Трябва да повярваме, че именно от нас зависи съдбата на България, напук на цялата пропаганда, която вече 30 години ни обяснява, че от нас не зависи нищо. Повярвайте в себе си и в България, повярвайте, че не сме малка държава, а дори напротив - ние винаги сме били голяма държава. България е държава със славно минало, която може да има и славно бъдеще, но само ако повярваме в това. Повярвайте в България, за да живее България!

В навечерието на изборите на 4-ти април се проведе среща между д-р Костадин Костадинов, председател на Възраждане и водач на листата на кандидатите за народни представители на Възраждане в 3 МИР Варненски и 25 МИР София, с представители на Организацията за сигурност и сътрудничество в Европа (ОССЕ), в рамките на която са разговаряха за изборите.

"Преди няколко дни, двама от наблюдателите на ОССЕ ни потърсиха и проведохме разговор в Търговище. Те казват, че виждат много сериозни нарушения в изборния процес, че се наблюдава засилена кампания по купуване на гласове и ни питаха ние каква информация имаме. От своя страна, всичко което от Възраждане имаме като информация, сме го споделили. Питаха ни и дали сме се обръщали към полицията. Разбира се, казахме им, че сме се обръщали, но те не са реагирали, вероятно това означава, че полицията в момента защитава купувачите на гласове, тъй като те работят за партиите от управляващото мнозинство.

И точно поради тази причина смятаме, че е редно да има голям брой застъпници на изборите.

Обръщам се към всеки един човек, който има възможност и време да го направи: Моля Ви, присъединете се в изборния ден като застъпници. Не само към Възраждане, но и към другите политически партии, за да гарантираме честността на вота"., каза д-р Костадин Костадинов.

В крайна сметка, ние ще отидем и ще гласуваме, но трябва да сме сигурни, че този вот няма да бъде опорочен. Много е важно да излезем и да гласуваме в неделя, защото всеки, който не гласува, на практика гласува за управляващите и това е много, много важно да се разбере. Голям мит е, че когато излезеш да гласуваш за някоя партия, а тя пък не влезе в Парламента, гласът ти се преразпределя.

Преразпределят се гласовете единствено и само на негласуващите, и то винаги в полза на най-голямата партия. Така че, който реши да си остане вкъщи и да не гласува - той реално подкрепя ГЕРБ, ДПС, ВМРО и други политически субекти, които са доказали, че са вредни за бъдещето на България.

На 4-ти април 2021 г. ние българите ще избираме между разруха и Възраждане.

Възраждане е с номер 5 в интегралната бюлетина.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
left
right