Стартира петия пореден конкурс за преподаватели по изкуства - "Приятели на България"

Стартира петия пореден конкурс за преподаватели по изкуства - "Приятели на България"

Регион: България Категория: Култура Публикувано: Прегледи: 795
Стартира петия пореден конкурс за преподаватели по изкуства - "Приятели на България"

Фестивална програма "Приятели на България" обяви за пети пореден път конкурс за работещи с талантливи деца в направление "Изкуства".

В надпреварата, която се организира с подкрепата на Министерство на образованието, младежта и науката, Синдиката на българските учители и Столична библиотека могат да участват художествени ръководители, педагози, развиващи младите дарования в извънкласни и извънучилищни дейности, както и в детските градини.

Цветан Иванов - управител на Фестивалната програма осигурява награден фонд от 7 500 лева, а партньорите - грамоти и предметни награди.

Участниците могат да представят своите добри практики чрез писмени доклади или чрез изпълнения на своите възпитаници в "Дни на таланта". Писмените разработки се представят до 01 март 2012 г., а Дните на таланта ще се проведат през месец юни в Курортен комплекс Албена.

Условията за участие в инициативата, която се провежда под патронажа на министъра на образованието, младежта и науката са публикувани на сайта на "Приятели на България" - www.festival-bg.com и във вестник "Учителско дело".

Организаторите припомнят, че в предходни издания на конкурса награда за развитие на извънкласните дейности получи екип от ОУ "Цанко Церковски" - с. Средище, община Кайнарджа.Отлично се представиха и оркестърът и мажоретките на ОУ "Отец Паисий", гр. Силистра.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
left
right