Конкурс за козунаци - снимка и рецепта - Преславци 2021

Конкурс за козунаци - снимка и рецепта - Преславци 2021

Регион: Тутракан Категория: Култура,Общество Публикувано: Прегледи: 301
Конкурс за козунаци - снимка и рецепта - Преславци 2021

НЧ "Светлина -1941 г." в тутраканското село Преславци организира първи Национален кулинарен конкурс на тема: "Великденски традиционни козунаци - 2021". Основната цел на конкурса е да даде възможност на всички региони от България да споделят своя опит и знания ПО ТЕМАТА.

Провокирани от една различна година, която застави света пред нови предизвикателства, свързани със запазване живота и здравето на хората, през 2021 година конкурсът се посвещава на традицията, със сигурност кояато ще бъде спазена и по време на пандемията.

За да участвате в конкурса е необходимо да изпратите рецепта със снимка на резултата от нейната реализация. За участие в конкурса се допускат всички без ограничение на възрастта.

Крайният срок за получаване на конкурсните материали изтича в 17 часа на 30 април т.г.

Снимките, придружени с рецепта, изпращайте по електронен път на email: kozunaci-2021@abv.bg.

Всички рецепти, снимки и резултати ще бъдат качвани на FB-страницата на читалището (www.facebook.com/groups/568804107257384).

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
left
right