ТОДОР ТОДОРОВ: На вербалната агресия отговаряме с резултатите от работата ни

ТОДОР ТОДОРОВ: На вербалната агресия отговаряме с резултатите от работата ни

Регион: Дулово Категория: Политика Публикувано: Прегледи: 3751
ТОДОР ТОДОРОВ: На вербалната агресия отговаряме с резултатите от работата ни

"Моят стил е да обединявам хората, не да ги разделям. Ще отговорим на вербалната агресия на ДПС с видимите резултати от работата ни досега, и с отборната игра на всички наши съмишленици". Това коментира водачът на листата на ГЕРБ-Силистра Тодор Тодоров на среща в дуловското село Правда, цитиран от партийният пресцентър. В нея се включиха кметът на Дулово д-р Юксел Ахмед, народният представител Алтимир Адамов, кметове, общински съветници и активисти от селата Руйно, Правда, Яребица, Чернолик, Златоклас, Поройно.

Тодоров съобщи, че от утре започват дейностите по ремонт и асфалтиране на улици в община Дулово. За целта ще бъдат вложени 2 млн. лв., които бяха отпуснати с Постановление на Министерския съвет.

След срещата Тодоров и Адамов разгледаха изцяло реновираната сграда към стадиона на местния футболен отбор "Правда -1944". Средствата за основния ремонт на която бяха осигурени от двамата.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
FOODMARK Delivery Sticky
left
right