Водосвет даде старт на предизборната кампания на Коалиция „ГЕРБ-СДС“ в 20-и МИР Силистра

Водосвет даде старт на предизборната кампания на Коалиция „ГЕРБ-СДС“ в 20-и МИР Силистра

Регион: Силистра Категория: Поздрави Публикувано: Прегледи: 1707
Водосвет даде старт на предизборната кампания на Коалиция „ГЕРБ-СДС“ в 20-и МИР Силистра

На 4 април т.г. България избира 240 народни представители за формиране на 45-ото Народно събрание. В 20-и МИР Силистра ще бъдат избрани 4 от тях сред 130 кандидати от 30 партии и коалиции, регистрирани в Районната избирателна комисия. На практика в своя законен ход е предизборната кампания. По традиция всяка от партиите я открива по избран от нея начин, включително и за да представи кандидатите си за депутати.

По информация от щаба на ГЕРБ, с водосвет, отслужен от доростолския митрополит Яков в съслужение на отци от Доростолска епархия, в силистренския катедрален храм "Св. св. Петър и Павел" е даден старт на предизборната кампания на Коалиция ГЕРБ-СДС в 20-и МИР Силистра. Това стана в присъствието на евродепутата от ГЕРБ Емил Радев, който преди години откри в Силистра свой Информационен център. Във водосвета участваха кандидатите от листата на ГЕРБ-СДС, начело с нейния водач Тодор Тодоров - областен координатор и член на ИК.

image

За да ги подкрепят, заедно с тях бяха ръководители на общински структури на партиите в коалицията, членове на Областен предизборен щаб, кметове и общински съветници, членове и симпатизанти. Участниците във водосвета бяха със защитни маски, както се изисква от противоепидемичните мерки.

В пожеланието за успех митрополит Яков призова всички: "Не забравяйте, че ставате слуги на хората, за да можем да преодолеем всякакви трудност и нашият народ да заживее по-спокойно и доволно!".

Водосветът завърши с православното песнопение "Многая лета".

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
left
right