Сценаристът Драгомир Петров и юристът Петър Димитров повеждат листата на "Има такъв народ" в Силистра

Сценаристът Драгомир Петров и юристът Петър Димитров повеждат листата на "Има такъв народ" в Силистра

Регион: България Категория: Политика Публикувано: Прегледи: 10422
Сценаристът Драгомир Петров и юристът Петър Димитров повеждат листата на "Има такъв народ" в Силистра

Днес е последния ден, в който регистрираните партии и коалиции, могат да регистрират своите листи с кандидати за народни представители в РИК. Спаоред сайта на РИК, заседанието е в 17 ч.

От справка в него става ясно, че сценаристът Драгомир Петров от екипа на Слави Трифонов ще води листата в Силистра на партията "Има такъв народ".

Той е роден на 28 август 1972 година в град Кубрат. Завършил е Техникум по биотехнологии "Мария Кюри" в Разград със специалност "Биотехнологичен синтез". Присъединява се към Слави и екипа му през 1997 година. По онова време е репортер на вестник "Екип 7" в Разград, а също и автор на предаването "Проблем шоу" в местното общинско радио. При отразяване на концерт на "Каналето" в местността Сборяново край Исперих Драго интервюира Слави и лицата на "Каналето" и се договаря от екипа да му изпращат за радиото рубриката "Славата на Слави". Шефът му обаче категорично отказва под предлог: "Аз от хора, които пеят "Ще ти скъсам г_за", нищо не искам!".

Когато научава това, Слави го кани в екипа. За онзи период Драгомир Петров си спомня: "Нямах очаквания. Просто много ми се работеше тази работа, а в "Каналето" имаше много, така че…"

Втори в листата е силистренецът Петър Христов Димитров. Той е роден на 1.02.1989 г. в Силистра. Завършил е информатика, математика и английски език в ПМГ "Св. Климент Охридски" Силистра. По време на обучението си в най-старото средно училище в областта в продължение на 3 години е председател на Ученическия парламент в града. Завършил е "Право" в Нов български университет в София. Работил е в Столична община като юрисконсулт, както и в направление търговия като управител на голям търговски обект от световна марка дрехи, а в момента е във финансовата сфера. Бил е общински съветник в Силистра в предишен мандат на местния законодателен орган. В политиката върви по стъпките на баща си Христо Димитров, който като лидер на СДС в Силистра бе народен представител в периода 1997-2001 г.

Трети в листата е Алпер Азизов Мурадов, а четвърти е Стефан Иванов Бъчваров, които тепърва ще трябва да се представят на широката общественост.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари