Ясни са част от водачите на листи в 20-и МИР Силистра, виж кои са те!

Ясни са част от водачите на листи в 20-и МИР Силистра, виж кои са те!

Регион: Силистра Категория: Политика Публикувано: Прегледи: 7041
Ясни са част от водачите на листи в 20-и МИР Силистра, виж кои са те!

На сайта си ВМРО обяви водачите си на листи по региони. От публикацията става ясно, че настоящият народен представител от Коалиция "Обединени патриоти" Александър Сабанов ще бъде начело в два избирателни района - Силистра и Хасково. Обявени са и основните приоритети, водещи за "войводите" и в 45-ия български парламент: повишаване на доходите, отстояване на традиционни семейни ценности, защита на национални интереси. Особен фокус и внимание ще има към националната и личната сигурност на българските граждани.

Сайтът на ДПС също обяви първите хора в листите си по региони: изненадата в Силистра е водачеството на Джевдет Чакъров - 60-годишен, депутат в няколко народни събрания; родом е от Асеновград; бил е министър на екологията в правителството на Сергей Станишев (2005-2009).

Както е известно, още преди време БСП обяви, че водач на листата в Силистра ще е Вяра Емилова - в момента национален секретар на партията, в миналото - зам.--областен управител в Силистра (2013-2014) и в същия период няколко години общински и областен председател на БСП.

Тези дни и Републиканци за България обяви своя водач за Силистра - инж. Петко Чамов. Според в. 24 часа той е магистър инженер по "Комуникационна техника", с допълнителна квалификация "Финансов мениджмънт" в СА "Д. А. Ценов"- Свищов. В момента е управител на търговско дружество, член на Изпълнителния съвет на Републиканци за България. Женен е, с две деца.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
left
right