В Тутракан разпределиха съставите на СИК

В Тутракан разпределиха съставите на СИК

Регион: Тутракан Категория: Политика Публикувано: Прегледи: 1243
В Тутракан разпределиха съставите на СИК

Кметът на община Тутракан д-р Димитър Стефанов проведе днес консултации с парламентарно представените партии и коалиции в 44-ото Народно събрание, партии и коалиции, които имат избрани с техни кандидатски листи членове на Европейския парламент от Република България за определяне състава на Секционните избирателни комисии за изборите за Народно събрание, насрочени за 4 април 2021 г.

image

На поканата се отзоваха упълномощени представители на ПП ГЕРБ, Коалиция "БСП за България", ПП "ДПС", ПП "Воля", Коалиция "Обединени патриоти" и Коалиция "Демократична България - Обединение".

27 ще са избирателните секции на територията на община Тутракан. 217 е броят на членовете на Секционните избирателни комисии, включително председател, зам.-председател и секретар.

Общият брой на избирателите в община Тутракан е 14 415.

Протоколът от проведената консултация бе подписан от всички представители на политическите партии и коалиции и ще бъде изпратен в Районната избирателна комисия в Силистра.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛ
Коментари
left
right