Победен старт за семейство Марчеви от Силистра в "Един за друг"

Победен старт за семейство Марчеви от Силистра в "Един за друг"

Регион: Силистра Категория: Общество Публикувано: Прегледи: 2837
Победен старт за семейство Марчеви от Силистра в "Един за друг"

Започна вторият сезон на телевизионното състезание "Един за друг", в което участват 13 семейства от цялата страна. Сред първите седем, които вече се включиха в шоуто, са и силистренците Яница - на 21 г. - служителка в община Силистра, и 31-годишният Момчил, който работи като търговски представител.

Още в първата надпревара - своеобразно шофиране с препятствия, те отвяха конкуренцията и станаха първата двойка - победителка, при това с правото да командва в къщата на участниците. Стартовите им изяви пред камерата показват, че имат енергията и желанието за добро представяне, за да оставят приятно впечатление за себе си както поотделно като личности, така и като семейна двойка. Независимо че от всички вече представени участници те имат най-малък стаж като брачен дует.

Младите Яница и Момчил от Силистра са заедно от три години, а официално стават семейство през лятото. Той решава да се прибере в родния си град от София, за да бъдат заедно. Емоциите са водещи във връзката им, но въпреки всичко двойката винаги намира път един към друг.

Кратък преглед на други подобни шоу-програми показва, че не е често присъствието на силистренци в родния телевизионен забавен ефир. Преди 17 години във втория "Биг Брадър" спомен за ярко присъствие остави Елена Георгиева, която тогава се прочу като участник в интригуващ любовен триъгълник. Най-успешно е участието обаче на певицата Христина Миленова, вече известна като ТИТА, която записа две шоу-програми и последваща страхотна кариера - тя бе част от триото "Сикстийн" в "Екс фактор България", а после имаше и страхотна изява като певец и артист имитатор в пореден сезон на "Като две капки вода".

Преди нея своя следа в родния музикален бизнес остави и Ели Раданова, като участник в "Мюзик айдъл". В някаква степен се родее с тяхната слава в подобни формати и Мона - Монислава Недева-Гочев, която също тръгна от музикалните подиуми в Силистра и премина през интернетския сериал "Революция Z". Наскоро омъжената за филмов режисьор силистренка участва и в "Шоуто на Николаос Цитиридис".

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
left
right