Баба Марта от Срацимир - на изложбата за мартеници гигант

Баба Марта от Срацимир - на изложбата за мартеници гигант

Регион: Силистра Категория: Общество Публикувано: Прегледи: 270
Баба Марта от Срацимир - на изложбата за мартеници гигант

Продължават постъпленията от предложения за участие в конкурса на РЕАКИЦ Силистра със съдействието на Областна администрация Силистра, чийто финал е изложба, предвидена за 24 февруари в Регионална библиотека Силистра. С евентуален търг с благотворителна цел, осъществен заедно с Ротари клуб Силистра.

Условията са на страницата на РЕКИЦ - http://rekits-silistra.com/index.php?op=news&id=1966. С едно уточнение - по-къс става срокът за предоставяне на мартеници за изложбата и безвъзмездно за търга - до 22-23.02., за да има време за подготовмката на събитието.

Поредното предложение е от НЧ "Иван Вазов-1941" - с. Срацимир, община Силистра: кукла Баба Марта с височина 43 см. Използвани са материали, като кратуна, пластмасова бутилка, облекло от автентични платове, изкуствена коса, кошница и мартеници от вълнени и памучни конци.

В допълнение: авторката на кукли от село Сребърна - Бинка Славова, също ще участва в изложбата в библиотеката със свое творчество.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
left
right