АКТУАЛНО: Силен вятър разнася преспите в Силистренско

АКТУАЛНО: Силен вятър разнася преспите в Силистренско

Регион: Силистра Категория: Анализи Публикувано: Прегледи: 2746
АКТУАЛНО: Силен вятър разнася  преспите в Силистренско

© ДРЪСТЪР МЕДИЯ

Силен вятър в диапазона 6-11 м/сек разнася натрупания сняг в област Силистра и превръща в критични много от пътните участъци почти навсякъде в областта, съобщават от Областно пътно управление Силистра.

Има очакване вятърът да се засили до 12 м/сек след 17 ч., което ще увеличи още повече процеса с навявания по пътищата и край тях. Това се отнася за всички пътища, които са напречно на р. Дунав в направление Силистра - Русе.

В направление Шумен в района на Загориче - разклон Секулово по същата причина движението е само в едната лента с пропускане на автомобили, за да няма струпвания на МПС. Валежът на сняг е слаб и според прогнозата няма да се възобнови интензитетът му, но навяванията ще правят движението по пътищата непредвидимо и опасно.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари