СТРОГО СЕКРЕТНО: Силистра - в зоната на "здрача" в реденето на листи за изборите

СТРОГО СЕКРЕТНО: Силистра - в зоната на "здрача" в реденето на листи за изборите

Регион: Силистра Категория: Политика Публикувано: Прегледи: 2127
СТРОГО СЕКРЕТНО: Силистра - в зоната на "здрача" в реденето на листи за изборите

В централните медии публикации започнаха да кадруват, "редейки" листи на отделните партии според изтичаща от централите им информация. В обзорен материал в сайта на в. "24 часа" единствено област Силистра е в зоната на "здрача", тъй като е спомената само веднъж. При това с уговорката, че по отношение на БСП е областта сред 4-те в страната, където има шансове да остане без мандат, което вече се е случвало вече два пъти от 1990 г. насам - през 2001 и 2014 г. Три от тези области са в Североизточна България - Добруджа и Лудогорието - като другите две са Разград и Търговище, а четвъртата е Кърджали.

В момента в 44-ия парламент 20-и МИР Силистра е представен от 4-ма депутати от 4 политически сили - ГЕРБ, БСП, ДПС и Коалиция "Обединени патриоти". Нито един от настоящите депутати от региона не е споменат като евентуален водач на листата на партията си и за новия парламент. Единствено за Стоян Мирчев - настоящ БСП - избраник, се казва, че се очаква да е водач на листа, но на София-област.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
left
right