Футболен клуб "Доростол" започна своята зимна подготовка

Футболен клуб "Доростол" започна своята зимна подготовка

Регион: Силистра Категория: Спорт Публикувано: Прегледи: 886
Футболен клуб "Доростол" започна своята зимна подготовка

снимката е илюстративна!

На 15 януари бе първата тренировка на отбора за пролетния дял от първенството в Трета Североизточна лига. Треньорът Деян Дечев изведе на тренировка всички налични футболисти, останали в клуба след края на есенния дял на шампионата.

Отборът ще се готви в домашни условия до началото на първенството, като ще използва своята тренировъчна база на стадион "Луи Айер", която предлага необходимите условия за нормален тренировъчен процес.

Тренировки с отбора започнаха и двама нови футболисти. Има и напуснали футболисти, като на този етап селекцията в клуба е отворена и се очаква да бъде завършена до края на подготовката.

Добра новина имаше и в края на миналата година за футбола в Силистра. Министерския съвет отпусна 1,6 милиона лева за ремонт и обновяване на стадион "Луи Айер".

Предстоят 4 контролни срещи: на 31 януари от 13 ч. в Силистра на стадион "Луи Айер" срещу "Устрем" - Дончево; на 7 февруари - гостуване на "Септември" - Тервел; на 14 февруари - гостуване на "Интер" - Добрич, както и на 21 февруари с още един съперник, който е в процес на уточняване.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
left
right