Д-Р ЮКСЕЛ АХМЕД: Честит Ден на родилната помощ - Бабинден!

Д-Р ЮКСЕЛ АХМЕД: Честит Ден на родилната помощ - Бабинден!

Регион: Дулово Категория: Поздрави Публикувано: Прегледи: 628
Д-Р ЮКСЕЛ АХМЕД: Честит Ден на родилната помощ - Бабинден!

© ДРЪСТЪР МЕДИЯ

Изображението е защитен обект съгласно ЗАПСП. Използването му без разрешение на автора е забранено!

УВАЖАЕМИ АКУШЕР-ГИНЕКОЛОЗИ, АКУШЕРКИ И САНИТАРКИ,

Позволете ми от свое име, от името на общинското ръководство и жителите на общината да поднесем поздрави към всички вас по повод Деня на родилната помощ-21 януари - Бабинден!

Приемете личните ми и най-искрени поздравления по случай древния и вечно млад празник на живота -Бабинден - ден, посветен на родилната помощ, акушерите, родилките и здравето на децата.

Искам да изразя нашата признателност и уважение към усилията, които полагате ежедневно за раждането на нашите деца, в чийто ръце е бъдещето на региона и страната ни. В необичайните, пандемични условия вие се справяте отлично и вдъхвате надежда и радост в очите на родителите, а и на всички нас.

Пожелавам ви да продължавате със същата всеотдайност и старание да упражнявате високохуманната си професия, да поемате в ръцете си все повече новородени и да ставате свидетели на най-голямото чудо - появата на нов живот.

Нека бъдат леки и изпълнени с положителни емоции работните ви дни, нека старанията ви бъдат все така високо оценени, с уважение и обич, от страна на вашите пациенти!

Пожелавам ви здраве и нови професионални успехи!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

Д-Р ЮКСЕЛ АХМЕД

кмет на Община Дулово

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
left
right