Подаръци има - за всички от сърце

Подаръци има - за всички от сърце

Регион: Ситово Категория: Общество Публикувано: Прегледи: 1429
Подаръци има - за всички от сърце

"Искам да искам!" - категорична в желанията си е Снежанка от една популярна тв-реклама, която стана и основа за веселото начало на пътешествието на Дядо Коледа в село Искра.

- Ох, стига с това "Искам да искам"! Ние сме тук да зарадваме децата на с. Искра. - махва отегчено с ръка към щенията за лични подаръци на Снежанка старецът.

- На всички деца пожелавам здраве, щастие и любов! Нека игрите им да бъдат весели и пълни с приключения!

image

И пътешествието по домовете на децата в с.Искра стартира... Разбира се, при спазване на всички противоепидемиологични мерки. Така, около 80 послушни дечица от селото се срещнаха тет-а-тет с Дядо Коледа и Снежанка и лично получиха подаръците, а те им подариха едно незабравимо изживяване.

Организатор на празничното събитие, което със сигурност ще се запомни от децата, е Народно читалище "Бачо Киро - 1943 г." в с.Искра.

image

"На всички мили деца по света пожелаваме щастлива и незабравима Нова Година. Бъдете нашият лъч, светлина и надежда, радвайте ни с усмивките си и продължавайте да правите света по-красив от всякога!" - е пожеланието на организаторите от културната институция.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛ
Коментари
left
right