Продължават празничните дарения на ДПС в Тутракан

Продължават празничните дарения на ДПС в Тутракан

Регион: Тутракан Категория: Общество Публикувано: Прегледи: 422
Продължават празничните дарения на ДПС в Тутракан

"Екипът на Дом за стари хора гр. Тутракан и всички обитатели сърдечно благодарим на г-н Нехат Кантаров и на г-н Бекир Изет за доставените празнични подаръци за възрастните хора - 10 кг пилешки бутчета, 8 кг краве сирене и 50 бр. защитни маски, които са осигурени с финансовата подкрепа на всички общински съветници от ДПС-Тутракан.

Пожелаваме на дарителите и техните семейства здраве, благоденствие и сполука! Светли празници на всички!" - това е благодарственото послание от социалната институция в Тутракан по повод празничните дарения за възрастните хора, потребители на Дома.

image

Освен тези дарения, общинските съветници и кметове от ДПС в община Тутракан и Камен Костадинов, член на Централното оперативно бюро на ДПС са в основата и на още един дарителски жест.

Подготвени са пакети с хранителни продукти, които ще бъдат раздадени на 400 възрастни хора от гр.Тутракан и населените места в общината.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛ
Коментари
left
right