ДПС с подаръци за децата от ЦНСТ „Мечта” в Тутракан

ДПС с подаръци за децата от ЦНСТ „Мечта” в Тутракан

Регион: Тутракан Категория: Общество Публикувано: Прегледи: 255
ДПС с подаръци за децата от ЦНСТ „Мечта” в Тутракан

Нетрадиционно - Дядо Коледа придружен от две Снежанки и едно джудже, пристигна в Центъра за настаняване на деца от семеен тип в Тутракан, който носи прекрасното име "Мечта". Децата - малки и големи, с блеснали очи и настроение го очакваха.

И затова с удоволствие му пяха коледни песни.

А веселият старец им пожела да са здрави и щастливи, послушни и успешни и през следващата година.

image

И не само това - всички знаем, че Дядо Коледа носи в шейната и голям чувал с подаръци, които неговите джуджета са приготвили - за всички от сърце.

И за децата от ЦНСТ "Мечта" имаше - благодарен за приятното и искрено посрещане, белобрадият старец погали всяко дете и му подари празнична изненада. А на социалната институция подари два лаптопа "Леново", които да се ползват както от децата, така и от техните възпитатели.

Тази приятна емоционална среща в социалната институция преди Коледа се осъществи благодарение на спомоществователите - народният представител и зам.-председател на ДПС Ахмед Ахмедов и Фондация "Подай ръка".

image

Председателят на Общинското ръководство на ДПС-Тутракан Нехат Кантаров поздрави потребителите на Центъра, като им пожела хубави да бъдат празничните дни. Той припомни, че трета поредна година ДПС полага грижа за децата с различни дарения в празничните дни.

Ръководителят на ЦНСТ "Мечта" - Ерчин Осман, от своя страна благодари на дарителите и им пожела добра съвместна работа занапред и весели празници.

image

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛ
Коментари
left
right