Коледен конкурс в Дулово с благотворителна кауза

Коледен конкурс в Дулово с благотворителна кауза

Регион: Дулово Категория: Общество Публикувано: Прегледи: 485
Коледен конкурс в Дулово с благотворителна кауза

В навечерието на най-красивите празници НЧ "Бялата лястовица - 2018" Дулово и тази година проведе коледен конкурс. От създаването си читалището ежегодно организира конкурс за Коледна картичка.

Председателят на читалището-Мариана Маринова сподели, че през 2020 г., III-ят Национален конкурс се радва на сериозен интерес, въпреки усложнената епидемиологична обстановка. Получени са повече от 400 картички от 40 населени места от цялата страна.

За първа година конкурсът има и благотворителна кауза под надслов "Творци помагат на творци". Със събраните средства от продадените картички, ще бъде подпомогнат ДТС(детски танцов състав) "Малките пендари" към читалището.

НЧ "Бялата лястовица - 2018", Дулово се обръща към всички будни граждани да посетят танцовата зала на читалището( в сградата на бившия младежки дом), където могат да разгледат изложбата от картички - при спазване на всички противоепидемиологични мерки.

Жителите и гостите на града и общината ще имат възможност да се потопят в красивия свят на Коледа пресъздаден от детското творчество, а при желание могат да си закупят картички и така да помогнат на един млад състав в първите му стъпки към голямата сцена.

Минимална цена на картичка - 2 лв. НЧ "Бялата лястовица - 2018"- Дулово ще награди и автори на най-добрите и красиви картички.

Заповядайте, казват от читалището, всеки делничен ден, в периода до 18 декември, от 12.30 ч. до 14.30 ч.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛ
Коментари
left
right