Лидер в сферата на вентилационните и климатични инсталации у нас изцяло модернизира производствената си база в град Силистра

Лидер в сферата на вентилационните и климатични инсталации у нас изцяло модернизира производствената си база в град Силистра

Регион: Силистра Категория: Бизнес Публикувано: Прегледи: 3044
Лидер в сферата на вентилационните и климатични инсталации у нас изцяло модернизира производствената си база в град Силистра

Компанията "Чернев Клима" произвежда въздуховоди, въздухо-разпределителни елементи и изделия от ламарина в гр.Силистра. Фирмата е с 30-годишен опит на пазара на климатична и вентилационна техника. От години компанията се стреми да предостави на своите клиенти максимална гъвкавост в предлагането на качествени ОВиК решения.

"Изградихме производствена база в града, за да могат нашите клиенти от страната да поръчат бързо и удобно всичко, което им е необходимо, свързано с вентилационните инсталации. Заедно с това изградихме интернет сайт, от който могат да се правят поръчки и онлайн." споделя управителят на компанията Петър Чернев.

image

"През 2020 процесите в базата ни са оптимизирани ,така че да имаме бързина на изпълнение в производството на фитинги и въздуховоди с безкомпромисно качество." разказва Десислав Дяков, който е мениджър на модерното производствено звено на компанията в Силистра.

"Разрастването ни през тези 30 години постави по-високи цели пред нас, основната от които е да удовлетворим повече, по-качествено и по-цялостно потребностите на нашите клиенти. Днес предлагаме изграждане и поддръжка на цялостни ОВК системи от последно поколение, проектиране с висока ефективност на проекти за корпоративни и частни клиенти, осигуряваме първокласен сервиз и поддръжка, официален представител сме на някои от лидерите на пазара на климатична и вентилационна техника. Производството беше една логична и важна част от нашето корпоративно развитие и разрастване към българския и чуждестранния пазар" разказа още Петър Чернев.

image

Освен модерно производство на въздуховоди и фитинги, компанията "Chernev Clima" разполага със складова база в София, където поддържа наличности на склад. За по-голямо удобство продуктите могат да бъдат поръчани и през сайта на компанията www.chernevclima.bg. Производственият процес е оптимизиран, за да може да се изпълнява всяка поръчка в най-кратки срокове, а доставката на изработената продукция може да бъде осъществена от транспорт на компанията, или от логистична компания.

image

"Гъвкавост, устойчивост, качество, развитие" - това са приоритетите, които амбициозният екип на "Чернев Клима" си поставя вече десетки години в работата с клиенти и партньори.

Чернев Клима Сервис ЕООД е официален вносител и официален сервизен център на южнокорейската марка LG. На българския пазар предлага термопомпи, VRF и климатици за бита. Компанията извършва професионални консултации, продажби, гаранционна и следгаранционна поддръжка на всички видове климатични системи с макра LG.

От 2017 година "Чернев Клима" е вносител и на вентилационна техника с марки CVS air, Uvents, AERA, Lindab. Също така компанията внася у нас климатични камери и рекуператори на марката Eneko. "Партньорството ни със заводите-производители, позволява да предложим изключително гъвкави и нестандартни решения, както и да проследим изцяло производствения процес, за да гарантираме високо качество на крайния продукт за нашите клиенти" разказва Светослав Стоянов мениджър "Стратегически партньорства" в компанията.

Широката гама от продукти, които компанията предлага покриват най-съвременните изисквания за енергийна ефективност, сертифицирани по LEED или BREEAM. Голяма част от продуктите, предлагани от "Chernev Clima" притежават сертификат EUROVENT и покриват изискванията на ErP 2010 и ErP 2020.

Чернев Клима Сервис има богато портфолио от успешно реализирани проекти и множество референции от клиенти. Техният висококвалифициран екип от инженери и специалисти с богат опит в ОВиК сектора също е важна гаранция за качествено изпълнение на поставените проекти.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
left
right