Последни поръчки в заведенията днес, Силистра с решение на проблема

Последни поръчки в заведенията днес, Силистра с решение на проблема

Регион: Силистра Категория: Бизнес Публикувано: Прегледи: 5400
Последни поръчки в заведенията днес, Силистра с решение на проблема

© ЛЪЧЕЗАР ЧОКОЕВ

THE RED ONE стартира разнос по домове и офиси

До часове кафенетата и ресторантите в страната ще затворят. В редица заведения се взимат последни поръчки, не малко са местата, които са пълни с клиенти.

От утре обаче това няма да е възможно. В 23:30 ч. в сила влиза заповедта на здравния министър, съгласно която ресторантите и кафенетата затварят поне до 21 декември.

Хубавата новина е, че от началото на месец октомври в Силистра заработи иновативна платформа за доставка на готова ресторантска храна и хранителни продукти - FOODMARK, като на фирмата са се доверили едни от най-сериозните и квалитетни ресторанти в Силистра.

Чрез приложението FOODMARK всеки, който разполага със смарт устройство може да направи поръчка само с няколко клика и да поръча огромен избор от ястия и кухни.

Платформата предлага обедно и основно меню на общо 11 обекта за хранене, а от утре ще откриете и менюто на THE RED ONE Bar & Dinner.

Освен ресторантска храна, платформата предлага и покупка на хранителни стоки в партньорство със супермаркет CENTRAL MARKET, като се очаква да бъдат включени над 15 000 продукта. Освен доставката в стандартните найлонови пликове, по-чувствителните към екологията ще могат да получат поръчката си с хартиена биоразградима опаковка.

Справка на "Портал Силистра" показва, че такъв вид услуга е от голяма полза и необходимост за всяко домакинството.

От компанията споделят в свои реклами, че всяка доставка се изпълнява при всички необходими извънредни мерки за сигурност и безопасност, подадени от Министерство на здравеопазването, а Супер куриерите им приемат и доставят поръчки в рамките на град Силистра, кв. Деленки и селата Айдемир и Калипетрово.

Към момента е разработено приложение за всички Android устройства, което можете да изтеглите от ТУК. Друг начин да достъпите приложението е, като посетите www.foodmark.bg.

Ако пък не разполагате със смарт устройство, на Ваше разположение е оператор, който може да потърсите на тел.: 0892607080. На него можете да продиктувате от какво имате нужда, а куриер на FOODMARK ще го достави до врата на Вашия дом!

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
left
right