Кметското ръководство на Дулово уважи 90-годишен общественик - юбиляр

Кметското ръководство на Дулово уважи 90-годишен общественик - юбиляр

Регион: Дулово Категория: Общество Публикувано: Прегледи: 555
Кметското ръководство на Дулово уважи 90-годишен общественик - юбиляр

Много е важно да уважаваме и ценим хората, които са отдали целия си житейски път за децата и младите хора, за културния и обществен живот в нашия град и общината.

Това каза кмета на община Дулово-д-р Юксел Ахмед при връчването на специален поздравителен адрес на Андрей Христов, по повод неговия 90-годишен юбилей.

Заедно със заместник-кмет Доротея Тотева те посетиха г-н Христов в дома му и поднесоха цветя и финансов подарък.

image

Пожеланията бяха за здраве, повече спокойни и усмихнати дни и все така с много хъс да продължава своята родолюбива дейност в многообразната си творческа дейност.

Видимо развълнуваният юбиляр, благодари за вниманието и сподели, че в живота си се е стремял да бъде полезен и в училище, и в обществено-политическата си дейност, и като творец и писател.

Нелека, понякога неблагодарна дейност, но винаги е работел със сърце, много ентусиазъм и желание да обогатява живота на хората. Андрей Христов пожела на гостите да доживеят и да надминат неговите 90 години.

image

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛ
Коментари
left
right