Д-Р ЮКСЕЛ АХМЕД: ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

Д-Р ЮКСЕЛ АХМЕД: ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

Регион: Дулово Категория: Поздрави Публикувано: Прегледи: 468
Д-Р ЮКСЕЛ АХМЕД: ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

© ДРЪСТЪР МЕДИЯ

Изображението е защитен обект съгласно ЗАПСП. Използването му без разрешение на автора е забранено!

УВАЖАЕМИ ЖИТЕЛИ НА ОБЩИНА ДУЛОВО,

Приемете поздравленията ми по повод 1 ноември - Деня на народните будители!

Поднасям от свое и Ваше име приветствия и благодарности към всички дейци и творци от сферата на образованието и културата - днешните будители в нашата община.

В настоящите нелеки времена те са създателите на истинското и неповторимо духовно настояще и бъдеще, чрез тях празнуваме и вечния човешки стремеж към усъвършенстване.

С постиженията на науката и художествено-творческите дейности, неустоимия порив да даваш от себе си в полза на другите и обичта към просвещението и познанието, поколенията ще запазят същността на Деня на народните будители.

На този уникален и светъл български празник - 1 ноември, Ден на народните будители, пожелавам на всички Вас най-вече здраве, съпричастност, вяра в собствените сили и нека въпреки обстоятелствата днес - да опазваме и съхраняваме българските традиции и обичаи, да продължаваме да подкрепяме интереса и стремежа на децата, на младите хора към нови постижения в образованието и културата.

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

Д-Р ЮКСЕЛ АХМЕД,

кмет на община Дулово

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
FOODMARK Delivery Sticky
left
right