Община Тутракан реализира два нови проекта

Община Тутракан реализира два нови проекта

Регион: Тутракан Категория: Общество Публикувано: Прегледи: 388
Община Тутракан реализира два нови проекта

Представители на Предприятието за управление на дейностите по опазване на околната среда към Министерство на околната среда и водите и от Регионална инспекция по околна среда и водите - Русе провериха и окончателно приеха изпълнените дейности по два проекта, които реализира Община Тутракан.

По проект "Създаване на кът за отдих в двора на Многофункционален център за култура и спорт" в гр.Тутракан е изграден кът с площадка, паркинг и безопасна зона за отдих и спорт за деца и юноши, което допринесе за приветливия и красив вид на центъра, посещаван от деца в различни възрасти след училищно време.

image

Дейностите в Многофункционалния център привличат вниманието и на възрастни, заради фитнес залата и уредите на открито.

С изпълнението на проект "Създаване на кът за отдих в двора на Многофункционален център за култура и спорт" се създаде приятно място за отдих на открито, чиста, красива околна среда, което придаде приветлив и привлекателен вид за посетителите на центъра.

image

По втория реализиран проект "Благоустрояване на терен за отдих и игра в с.Нова Черна" е изградена детска площадка, подходяща и безопасна зона за игра на деца от 3 до 12 години и места за отдих на родители.

С изпълнението на проект "Благоустрояване на терен за отдих и игра в с.Нова Черна" живущите на селото, децата, юношите, както и гостите му са удовлетворени от изградената зона за отдих и игра, което формира навици за опазване на природната среда у децата и подрастващите.

image

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛ
Коментари
left
right