Празник в Дулово посветен на 1 ноември

Празник в Дулово посветен на 1 ноември

Регион: Дулово Категория: Общество Публикувано: Прегледи: 167
Празник в Дулово посветен на 1 ноември

В навечерието на 1 ноември-Деня на народните будители, НЧ "Н.Й.Вапцаров" в Дулово организира празнично музикално-поетично тържество, което се проведе на откритото пространство пред читалището при спазване на всички противоепидемични мерки.

На него, със свои изпълнения на стихове и песни, се представиха възпитаници на ДГ "Щастливо детство", ОУ "Христо Смирненски", СУ "Васил Левски" и ДВГ "Веселие" към читалището.

На тържеството присъстваха д-р Юксел Ахмед-кмет на общината и Доротея Тотева-заместник-кмет "Хуманитарни дейности". По повод предстоящия Ден на будителите, д-р Ахмед отправи специален празничен поздрав към децата, учениците, учителите и жители на града.

image

Във всички учебни заведения, детски градини и читалища в общината са подредени изложби, кътове и са подготвени мултимедийни презентации посветени на живота и делото на народните будители.

В неделя, на 1 ноември, единствения клуб на учителите-ветерани "Будител"-Дулово ще проведе специално тържество, което ще започне с поднасяне на цветя пред паметника на Апостола на свободата- Васил Левски.

image
image

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛ
Коментари
left
right