Предстои дунавско футболно дерби на стадиона в Силистра

Предстои дунавско футболно дерби на стадиона в Силистра

Регион: Силистра Категория: Спорт Публикувано: Прегледи: 1425
Предстои дунавско футболно дерби на стадиона в Силистра

Пореден кръг в Североизточна трета аматьорска футболна лига, в която силистренският отбор - мъже, се върна след тригодишно отсъствие. До този момент: две победи, един равен резултат и няколко загуби с минимална разлика в головете.

Предстои дунавското дерби - на стадиона в Силистра ще гостува отборът на ФК "Дунав" Русе (след 8-ия кръг - 10-о място с 11 т., докато добруджанският тим е на 11-о м. със 7 т.).

image

И двата отбора са с по мач по-малко от повечето отбори в групата, тъй като общият брой е нечетно число и съответно има почиващи в кръговете).

Начело е ФК "Спартак" Варна, а засега последен е ФК "Интер" Добрич. За отбелязване е, че в тази аматьорска среда са отбори от 7 областни града, както и клубове от 6 по-малки града, а в групата са и тимове от 2 села - едното от които - Дончево, дори е в челото на класирането.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
left
right