СУ „Васил Левски“ гр. Главиница придоби нова спортна площадка

СУ „Васил Левски“ гр. Главиница придоби нова спортна площадка

Регион: Главиница Категория: Общество Публикувано: Прегледи: 945
СУ „Васил Левски“ гр. Главиница придоби нова спортна площадка

На 16.09.2020г. в гр. Главиница се осъществи откриване на новоизградената спортна площадка в двора на СУ "Васил Левски", на откриването гостуваха Кмета на Община Главиница - Неждет Джевдет, Председателя на Общински съвет - Месут Алиш, зам.-кмета по "Социални дейности и образование" Иванка Сярова, зам.-кмет по "Финанси" Сузан Акиф, Секретаря на Община Главиница - Ашкън Салим и служители на Общинска администрация.

Ученици на СУ "Васил Левски" посрещнаха гостите със специална празнична програма, след което демонстрираха първия си мач.

Кмета на Община Главиница - Неждет Джевдет и Директора на СУ "Васил Левски" - Нефие Раим поздравиха учениците за новата придобивка, като им пожелаха много здраве и полезни спортни дейности.

За почерпка имаше осигурен кетъринг от страна на Кмета.

Обектът е спортно игрище за минифутбол. Игрището се намира в УПИ III, кв. 47 в гр. Главиница, общ. Главиница, обл. Силистра. Настилката е от изкуствена трева, като игрището е заградено с ограда от стоманена конструкция с мрежа.

Околното пространство около игрището за достъп е направено с вибропресовани плочки 40/40/5 см. с градински бордюр. Поставени са 5 кошчета и 5 пейки, като всичкото останало пространство е затворено с райграс.

Със изпълнение на Проекта се подобри достъпа до модерна инфраструктура на живущите в община Главиница и в частност на децата в Общината.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
left
right