Бременна жена почина в болницата в Дулово ден преди да роди

Бременна жена почина в болницата в Дулово ден преди да роди

Регион: Дулово Категория: Общество Публикувано: Прегледи: 8382
Бременна жена почина в болницата в Дулово ден преди да роди

Днес семейството на 29-годишната Джеврие Юнуз вместо да се радва на бебе, чака резултати от аутопсия.

Младата жена от с. Водно е починала вчера в болницата в Дулово.

Случаят бе потвърден от Окръжният прокурор Теодор Желев. Образувано е досъдебно производство за изясняване причините за смъртта.

Резултатите от аутопсията очаква и гинекологът наблюдаващ бремеността на Джеврие д-р Любомир Минков. Той е следил състоянието на жената и е изненадан от развоя на случая. Нищо не е предполагало летален изход.

Д-р Минков е наблюдавал и предните две бременности на Джеврие. Тя оставя две момиченца на 5 и на 2 години. Третото дете е щяло да бъде момче.

Д-р Минков съобщи, че жената не е имала никакви оплаквания. Терминът й е бил за 12 октомври. Тъй като предишните раждания са били с цезарово сечение, по план е трябвало вчера да бъде приета в болницата и днес да я оперират. Такава е практиката, уточни д-р Любомир Минков, да правим цезарово седмица преди термина.

За съжаление обаче нещата не се случват така.

Рано сутринта в понеделник, към 4:20 тя се оплакала на съпругът си, че й е лошо. Причерняло й пред очите. Той се обадил на баща си, който пък подал сигнал до 112. Линейката от Дулово дойде за 5-10 минути, но на мен ми се сториха 60, разказа Ердинч Мехмед, свекър на Джеврие.

Предната вечер са били до късно заедно. Тя дори радостна говори със съпругата ми, която работи в Турция.

Била е приета веднага в болницата. От Силистра бързо пристигнал и д-р Минков.

Тя беше в тежко състояние, сподели той.

Изпадна в клинична смърт и пристъпихме към реанимационни мероприятия, но нищо не помогна. Нямам обяснение какво се случи и каква е причината. Аутопсията ще покаже, коментира гинекологът.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛ
Коментари
left
right