Д-Р ЮКСЕЛ АХМЕД: Честит Международен ден на учителя!

Д-Р ЮКСЕЛ АХМЕД: Честит Международен ден на учителя!

Регион: Дулово Категория: Поздрави Публикувано: Прегледи: 199
Д-Р ЮКСЕЛ АХМЕД: Честит Международен ден на учителя!

© ДРЪСТЪР МЕДИЯ

Изображението е защитен обект съгласно ЗАПСП. Използването му без разрешение на автора е забранено!

УВАЖАЕМИ ЖИТЕЛИ НА ОБЩИНА ДУЛОВО,

Позволете ми от ваше и от мое име да поднеса най-сърдечни поздравления към всички учители от детските градини и училищата в нашата община по повод Международния ден на учителя-5 октомври.

Световният ден на учителя е утвърден от ЮНЕСКО през 1994г, като знак на признание и уважение към нелекия учителски труд.

Всички ние сме се обучавали под ръководството на преподаватели и нашето опознаване на света е започнало от детската градина, началния и среден курс в училището, по-нататък в университети и институти. Така е и днес!

Въпреки необичайните условия през тази учебна година, дуловските просветни дейци се справиха много добре със ситуацията и заслужават нашето доверие и подкрепа.

Пожелавам им да са все така борбени и сигурни в успеха, силни и уверени в силите си и да продължават да дават на своите възпитаници - знания, любов и внимание.

Желая им много здраве, лични и професионални успехи!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

Д-Р ЮКСЕЛ АХМЕД

кмет на Община Дулово

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
left
right