Д-Р ЮКСЕЛ АХМЕД: Честит Международен ден на възрастните хора!

Д-Р ЮКСЕЛ АХМЕД: Честит Международен ден на възрастните хора!

Регион: Дулово Категория: Поздрави Публикувано: Прегледи: 719
Д-Р ЮКСЕЛ АХМЕД: Честит Международен ден на възрастните хора!

© ДРЪСТЪР МЕДИЯ

Изображението е защитен обект съгласно ЗАПСП. Използването му без разрешение на автора е забранено!

УВАЖАЕМИ ЖИТЕЛИ НА ОБЩИНА ДУЛОВО,

Позволете ми да се обърна към хората от третата възраст от нашата община и да ги поздравя, от свое и ваше име, по случай Международния ден на възрастните хора - 1 октомври.

Уважаеми пенсионери,

Скъпи майки и бащи, баби и дядовци,

Бих искал на този празник, превърнал се във важна дата за представителите на третата възраст, да се преклоня пред вас и да ви благодаря!

Благодаря ви за това, че с труда и ангажираността си през годините сте оставили своя отпечатък върху просперитета на нашата община, за това, че благодарение на вас обществото ни е живо и продължава да се развива, и не на последно място - за това, че, въпреки трудностите на ежедневието, намирате сили да посрещате всеки нов ден с усмивка.

Като кмет на общината мога да ви уверя, че всички служители на институцията приемат присърце съдбата ви и правят всичко, което е по силите им, за да направят живота ви по-лек.

За нас това е отговорност, която сме призвани да изпълняваме -да предоставим на възрастните хора възможност, след усилената си работа през годините, да се радват на едни спокойни старини.

Защото българските пенсионери заслужават точно това - уважение и протегната ръка!

Пожелавам на всички вас - крепко здраве, дълголетие и оптимизъм! Бъдете все така - светъл пример за своите наследници, като със своите съвети им помагате да се справят с трудностите на ежедневието си!

Защото опитът, достойният пример и житейската мъдрост във вашите очи не могат да бъдат заместени от никого и нищо на този свят!

Честит празник!

Д-Р ЮКСЕЛ АХМЕД

кмет на Община Дулово

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари