Доц. д-р Румяна Лебедова е новият директор на Филиал Силистра

Доц. д-р Румяна Лебедова е новият директор на Филиал Силистра

Регион: Силистра Категория: Образование Публикувано: Прегледи: 1704
Доц. д-р Румяна Лебедова е новият директор на Филиал Силистра

С решение на Академичен съвет на Русенски университет "Ангел Кънчев" за директор на Филиал Силистра бе избрана доц. д-р Румяна Лебедова - преподавател в педагогическото направление.

Академичната година започва със 107 първокурсници, а се очаква около 300 да е общият студентски състав през учебната 2020-2021 г., включващ бъдещи педагози - преподаватели по езици (български, румънски, английски), физика, информатика, както и инженери.

image

Доц. Лебедова е ерудиран и обичан преподавател, автор на книги, изследвания и статии, посветени на Добруджа, учебни помагала, ръководител е на Студентската учебно-изследователска лаборатория "Културно-историческо наследство", инициатор и автор на изложбата "Европейският дух в образователното дело на Силистра - 1878 - 1913 г.", на интересен филм, посветен на 130-годишнината на педагогическото образование в Силистра, разбираме от профила на Цветана Игнатова - директор на дирекция "Хуманитарни дейности" в община Силистра в соиалните мрежи.

Да бъде здрава, честита и да работи все така умно, целенасочено и в творчески екип за високото качество на обучение и имиджа на Филиал Силистра на Русенския университет!

С благодарност за партньорството към досегашния директор на Филиала доц. д-р инж. Валентин Стоянов, с пожелания за здраве и много успехи!

Днес се откри новата академична учебна година във Филиал Силистра. На добър час на преподаватели и студенти!"

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛ



Коментари
left
right