В Силистра - признание за млади баскетболисти, в Разград - за наш ветеран

В Силистра - признание за млади баскетболисти, в Разград - за наш ветеран

Регион: Силистра Категория: Спорт Публикувано: Прегледи: 481
В Силистра - признание за млади баскетболисти, в Разград - за наш ветеран

В рамките на няколко дни две добри баскетболни новини - в една от вечерите, посветени на Дните на Силистра в навечерието на 14 септември - Празник на град Силистра, на централния площад в Силистра бе честването на най-новите успехи на БК "Доростол" с председател Лъчезар Тодоров и основен спонсор фирма "Елика Елеватор", представена на церемонията от Калоян Радулов - съдружник.

В ритуала участва кметът на общината д-р Юлиян Найденов. Тази година на 23 август в обновената зала "Дръстър" в Силистра нашите спортисти показаха класна отборна игра и спечелиха шампионската титла на България.

Момчетата до 16 години, водени от треньора Светла Тодорова, донесоха мечтаната победа и се окичиха със слава от Републиканско първенство по баскетбол на България в Първа дивизия.

image

Междувременно момичетата на треньора Росица Тодорова постигнаха дългоочаквана радост при 16-годишните, класирайки се трети на републиканското първенство.

Междувременно в град Разград бе чествана 75-ата година на тамошния Баскетболен клуб "Лудогорец" - сред почетените бе и силистренският баскетболист и някогашен национален състезател Валерий Марков, играл още за своя роден клуб "Доростол", както и за отбора на Ямбол.

Участник е на Универсиада 1977 в София. Майстор на спорта.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
left
right