ФК "Доростол" продължава напред за купата на Аматьорската лига

ФК "Доростол" продължава напред за купата на Аматьорската лига

Регион: Силистра Категория: Спорт Публикувано: Прегледи: 1139
ФК "Доростол" продължава напред за купата на Аматьорската лига

Отборът на ФК "ДОРОСТОЛ", който от тази есен след няколко години пауза се върна в Североизточната трета лига (в събота от 17.00 часа предстои домакински мач на стадион "Луи Айер", като съперник е Ботев (Нови Пазар), спечели областния финал в турнира за купата на Аматьорската футболна лига, побеждавайки убедително (5:0) амбициозния отбор на ФК "Добруджа" Ситово, с който играе в една от двете аматьорски групи в областното първенство на ОС на БФС Силистра.

Мачът бе игран в неделния следобед на стадиона в Силистра.

От страницата на отбора във Фейсбук уточняват: "С доста променен състав и с четирима дебютанти, нашият отбор контрола мача и още през първия половин час резултатът бе вече 2:0 след попадения на Емре Акиф от дузпа в 17 мин. (негови са головете и в 61 и в 89 мин.) и на Ерен Рубил в 30 мин. След почивката - гол и на Мелих Алим в 54 мин.

През втората част в игра се появиха младите таланти от школата Николай Петров (16 г.), Павел Титев (16 г.), Алиджан Алексиев (15 г.) и вратарят Александър Акрам (15 г.), които се понравиха на публиката и бяха изпратени с аплодисменти, заедно с целия отбор след края на двубоя".

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
left
right