Баскетболистка от Силистра ще играе за съперниците ни от Варна

Баскетболистка от Силистра ще играе за съперниците ни от Варна

Регион: Силистра Категория: Спорт Публикувано: Прегледи: 393
Баскетболистка от Силистра ще играе за съперниците ни от Варна

Наскоро силистренската баскетболистка Деана Стояновска - отбор до 16 г., прие да играе в Стара Загора под формата на официален трансфер.

От БК "Доростол" Силистра съобщават за втори трансфер: "Скъпи фенове и почитатели на баскетбола, искаме да Ви информираме, че БК "Доростол" прие офертата на БК "Черно море - Одесос" за Зехра Салим.

Можем само да споменем, че три престижни баскетболни клуба от България се бориха да я привлекат в своите редици, като не беше приета най-високата оферта, а се съобразихме изцяло с желанието на нашата спортистка в кой клуб предпочита да премине.

image

Причините да се разделим с поредната баскетболистка от звездния отбор на момичетата на "Доростол" до 16 г. са същите - ние нямаме женски отбор поради липса на финансиране и предпочетохме да дадем шанс на още един голям талант при подрастващите да се развие в нов отбор.

Само преди дни момичетата на "Доростол" до 16 г. с треньор Росица Тодорова спечелиха 3-то място в България.

Всички в "Доростол" бихме искали да пожелаем на нашето Зузи, която бе част от отбора от 8-годишна възраст, още по големи успехи и късмет в бъдещата спортна кариера!

Благодарим й за всички усилия, която тя положи за клуба през всичките тези години, когато игра за родния клуб!"

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
left
right