„Общински гардероб” ще заработи в Главиница

„Общински гардероб” ще заработи в Главиница

Регион: Главиница Категория: Общество Публикувано: Прегледи: 1685
„Общински гардероб” ще заработи в Главиница

От 1 септември в гр.Главиница ще заработи "Общински гардероб" за набиране на дрехи и текстилни продукти за хора в нужда.

Община Главиница е главен организатор на кампанията за събиране и разпределение на употребявани дрехи и текстилни продукти за деца и възрастни в нужда. Всеки желаещ може да дари ненужните си дрехи.

Облеклата могат да бъдат от всякакъв размер, за всякаква възраст и пол, но задължително да са чисти и здрави.

Приемат се употребявани, но запазени и хигиенизирани дрехи и обувки (мъжки, дамски, детски - за всички сезони), детски играчки, бебешки колички, проходилки, люлки, спално бельо, одеяла, завивки, пердета и др.

"Общинският гардероб" ще работи в делничните дни от 16:00 ч. до 18:00 ч. в гр.Главиница, на ул.Оборище №45 (поликлиниката, гараж №2) Община Главиница гарантира, че събраните дарения ще бъдат разпределени на нуждаещите се.

"Ненужните за едни дрехи могат да помогнат на други. Нека всички заедно да помогнем кой с каквото може на хората в нужда!" - приканват организаторите на благотворителната кампания.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛ
Коментари
left
right