Тутраканският Клуб по водомоторен спорт - първи в републикански турнир

Тутраканският Клуб по водомоторен спорт - първи в републикански турнир

Регион: Тутракан Категория: Спорт Публикувано: Прегледи: 991
Тутраканският Клуб по водомоторен спорт - първи в републикански турнир

Първият кръг от Републикански шампионат по Водомоторен спорт се проведе от 29 до 30 август в Лом. Турнирът е за Купата на Северозападна България - Порт Лом. В него се включиха осем отбора - от Кърджали, Ряхово, Варна, Първомай - КВЕС, Първомай - МК, Тутракан, Балчик и домакините от Лом.

Любителите на екстремните спортове имаха възможност да наблюдават атрактивното състезание, в което безапелационен победител в отборното класиране е Клубът по водомоторен спорт-Тутракан с 9280 точки. В призовата тройка са и отборите на Лом - 7886 т. и Ряхово - 2850 т.

В индивидуалната надпревара, тутраканските състезатели показаха за пореден път висока класа, завоювайки пет първи места, две втори, едно трето и две четвърти места.

image

През тази състезателна година Клуб по водомоторен спорт-Тутракан участва в Шампионата с 9 пилота и 10 лодки, разпределени в 7 състезателни класа. Ето и тяхното класиране в 1-ия кръг на шампионата:

SA 250 куб.см. - Владимир Николов - III място

JT 260 куб.см. - Калоян Кирилов - I място

SC 550 куб.см. - Павлин Димитров - I място

Ивайло Василев - IV място

T 550 куб.см. - Николай Иванов - I място

Павлин Димитров - II място

R 1000 куб.см. - Тодор Косулив - IV място

F 125 - Виктор Любенов - I място

Никола Тодоров - II място

F 250 - Виктор Иванов - I място

Дебютанти в надпреварата са Калоян Кирилов и Тодор Косулиев. Треньор на тутраканския Клуб по водомоторен спорт е Димитър Татаров.

image

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛ
Коментари
left
right