Общински съвет Дулово свиква извънредно заседание утре

Общински съвет Дулово свиква извънредно заседание утре

Регион: Дулово Категория: Общински съвет Публикувано: Прегледи: 2103
Общински съвет Дулово свиква извънредно заседание утре

© ДРЪСТЪР МЕДИЯ

Изображението е защитен обект съгласно ЗАПСП. Използването му без разрешение на автора е забранено!

На 01.09.2020г.(вторник) от 10.00 ч, в зала № 1 в сградата на общината ще се проведе извънредно заседание на ОбС-Дулово.

Заседанието е свикано от инж. Невхис Мустафа - председател на Общинския съвет, тъй като в момента временно изпълняващият длъжността "кмет на кметство" в с. Водно е регистриран като кандидат в предстоящите частични избори за кмет на кметство в с. Водно, насрочени за 27.09.2020г., а в изпълнение на разпоредбите на ЗМСМА е необходимо ОбС-Дулово да избере временно изпълняващ длъжността "кмет на кметство"- с. Водно.

В ОИК-Дулово са регистрирани трима кандидати за участие в частичните избори на 27 септември-от две политически партии (ГЕРБ и ДПС) и един инициативен комитет.

В селото има над 700 жители с право на глас. Ще има само една избирателна секция, чиито членове вече са назначени, а кампанията за частичните избори ще започне в понеделник, 7 септември.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛ
Коментари
left
right