В Силистра турнир в 1 ден определя кой ще играе на финала при 16-годишните баскетболисти

В Силистра турнир в 1 ден определя кой ще играе на финала при 16-годишните баскетболисти

Регион: Силистра Категория: Спорт Публикувано: Прегледи: 214
В Силистра турнир в 1 ден определя кой ще играе на финала при 16-годишните баскетболисти

В Силистра предстои еднодневен турнир по баскетбол за юноши до 16 г. (8 август) с участието на БК "Доростол" с тр. Светлана Тодорова.

Турнирът е един от няколкото във възрастовата група (останалите са в други градове на страната), за да определи най-добрите, които след 20 август отново в Силистра ще излъчат победителя и неговите подгласници.

В РЗИ Силистра е постъпило писмо уведомление за провеждането на турнира, защото, както е известно от преди близо месец има "задължителни инструкции към домакини и участващи в първенствата за подрастващи", във връзка с решение на Управителния съвет на БФБ, за да бъдат спазени от домакините и от участващите в първенствата за подрастващи.

image

Най-важното:

- "По време на срещата в залата могат да присъстват само посочените лица в тимовите листа на двата участващи отбора и длъжностните лица, които обслужват конкретната среща.

Участници, включени в списъка за други срещи от същото състезание, нямат право да присъстват в залата по време на срещи, в които техните БК не участват. Забраната важи и за длъжностните лица, назначени за други срещи";

- "Акредитирани журналисти от спортни медии, които редовно отразяват баскетбола за подрастващи. Акредитирането се извършва преди състезанието от БФ Баскетбол с искане до elena@basketball.bg".

Актуална е и заповед на министъра на спорта Красен Кралев от 31 юли т.г. (тук);

- Със заповедта си Кралев прави промени в т.1, б. "р" в Приложение №3, с които се позволява спортисти под 18-годишна възраст да бъдат с един придружител по време на състезания или тренировки.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
left
right