Доростолска баскетболистка стана "беройка"

Доростолска баскетболистка стана "беройка"

Регион: Силистра Категория: Спорт Публикувано: Прегледи: 628
Доростолска баскетболистка стана "беройка"

От профила на БК "Берое" във Фейсбук научаваме, че две топ баскетболистки националки с разлика във възрастта почти 10 години - едната е родом старозагорка - Радостина Димитрова, играла последните пет години в отбора на град Монтана, а другата е от Силистра - Деана Стояновска - реализатор №1 на завършилото държавно първенство по баскетбол за момичета до 16 г., в което БК "Доростол" с тр. Росица Атанасова зае историческо трето място.

Оригиналът на текста: "Крилото на националния отбор на България по баскетбол Радостина Димитрова подписа договор с "Берое" и през новия сезон ще подсили "зелено-белите". 25-годишната старозагорка се завръща у дома след повече от 5 години в "Монтана 2003", където се утвърди като основна състезателка в отбора.

"Берое" успя да привлече в състава си и гарда Деана Стояновска от силистренския "Доростол", считана за един от най-големите таланти сред подрастващите.

Тя е на 16 години и е националка в своята възрастова група. Стояновска вече записа няколко двубоя и за девойките до 19 години в отбора на "Берое" на държавното първенство.

image

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
left
right