Silentbet: efbet ви пита накъде ще поеме политиката на Великобритания

Silentbet: efbet ви пита накъде ще поеме политиката на Великобритания

Регион: България Категория: Спорт Публикувано: Прегледи: 923
Silentbet: efbet ви пита накъде ще поеме политиката на Великобритания

Предстоящите политически избори в редица страни показват, че светът ще претърпи някои интересни промени. Най-вероятно мнозина са забелязали, че страни като Великобритания се подготвят за избора на следващ министър-председател. Неофициалната бивша членка на Европейския съюз продължава да води сериозни спорове и постоянно да изненадва своите граждани, останалите страни и дори световната икономика.

Дългата агония около напускането на европейската организация успя да събуди много духове и тепърва политическата картина ще трябва да се изяснява. Събитието е отложено за 2021 година, като до тогава предстои да видим още по-сериозни обрати. Какви рискове се крият? Към настоящия момент Борис Джонсън тепърва трябва да вземе важните решения и да завърши окончателно своя мандат, предоставяйки възможно най-добрата среда за партията на консерваторите.

Предстоящите политически избори във Великобритания ще се отразят на редица фактори, освен икономическите, които тепърва ще наложат промени, островът ще трябва да установява хода на политиката си, да избере посока и да прецени с кои страни ще партнира. Належащ въпрос е и казусът с имигрантите, имайки предвид, че страната е начална точка между САЩ и Европа, можем само да гадаем какво следва.

В така назрялата ситуация можем да забележим и други фактори, които със сигурност ще накарат гласоподавателите да се замислят, преди да изберат коя точно партия да подкрепят. Основната битка е между лейбъристи и консерватори. Излъченият победител ще трябва да мисли евентуално и за изплащането на сериозния дълг към ЕС, следователно създаването на каквато и да е прогноза, при това за събитие през следващата година е повече от предизвикателство. Точно по тази причина все повече букмейкъри поставят още една възможност за залог - политика.

В онлайн платформата на ефбет можем да открием интересни предложения, които включват поста за следващия министър председател, както и за лидер на лейбъристите и съответно за лидер на консерваторите в същите избори. Повече информация и още възможности можем да открием в анализа на Silentbet за Efbet, както и да разгледаме други интересни политически пазари.

Макар и страната да се опитва да следва стъпките на Франция и да продължава да държи либералните стратегии, обяснявайки, че границите ѝ са отворени, поне до известна степен за мигранти, последните години бяха съпътствани от доста сериозни и значително негативни последствия.

Още по-интересната новина е, че кандидатите за поста наистина са много. От една страна имаме представител на консерваторите в лицето на Кен Кларк. Самият той най-вероятно ще подкрепи Брекзит и ще се бори със зъби и нокти за финализирането на сделката. Джон Макдонъл също е сред фаворитите на лейбъристите и като бивш финансов министър може веднага да изреди поредица от факти, поради които Великобритания ще продължи да членува в един от най-старите и успешни съюзи.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
FOODMARK Delivery Sticky
left
right