Кампания за почистване на гората край село Искра

Кампания за почистване на гората край село Искра

Регион: Ситово Категория: Общество Публикувано: Прегледи: 295
Кампания за почистване на гората край село Искра

"Проведохме кампания за почистване на гората край селото. Тази кампания би могла да бъде охарактеризирана като акция, която се свързва с правото на всеки човек да живее в безопасна и екологична чиста среда, разбираме от профила на Моазес Мехмед в социалните мрежи.

Надяваме се това да бъде стъпка напред към активизиране на младите хора да участват в подобни мероприятия. Пожелавам на всички млади хора да не спират да учат, да развиват своите умения и да постигат целите си!

А ние с всички сили и възможности трябва да създаваме условия за това и да ги подпомагаме, защото инвестирането в уменията на младите хора ще допринесе за устойчивото развитие.на селото , общината , областта.

На България. На всички нас. Специални благодарности на Емре Серхат, Гамзе Юсуф и Гюлназие Юсуф, които бяха движещата сила на кампанията и на всички, които днес бяха с нас!"

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
left
right