Наркодилър от Силистра получи 6-месечна условна присъда

Наркодилър от Силистра получи 6-месечна условна присъда

Регион: Силистра Категория: Крими Публикувано: Прегледи: 2202
Наркодилър от Силистра получи 6-месечна условна присъда

Варненският окръжен съд одобри споразумение, постигнато от държавното обвинение и 25-годишния Антонио Ангелов, с което той се признава за виновен, че без надлежно разрешително държал високорискови наркотични вещества с цел разпространение.

На 17.07.2019 г. във Варна у подсъдимия са открити 8,05 грама марихуана и 0,88 грама метамфетамини на обща стойност 70,86 лева.

25-годишният призна вината си, като заяви пред съда, че се отказва от разглеждането на делото по общия ред и е удостоверил писмено, че е съгласен с условията на споразумението.

Антонио Ангелов е роден в Силистра, със средно образование, неженен, работи, осъждан.

Варненският окръжен съд одобри споразумението след като прецени, че същото не противоречи на закона и морала.

За повдигнатото обвинение 25-годишният мъж прие да търпи 6 месеца "лишаване от свобода" с 3 години изпитателен срок. Другото кумулативно предвидено наказание "глоба" не беше наложено.

Подсъдимият следва да плати и направените по делото разноски в размер на 660,07 лева лева по сметка на ОД на МВР-Варна, в полза на държавния бюджет.

Одобреното от съда споразумение има последиците на влязла в сила присъда.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛ
Коментари
left
right