Животът на 17-годишно момче от Дулово е спасен

Животът на 17-годишно момче от Дулово е спасен

Регион: Дулово Категория: Общество Публикувано: Прегледи: 7594
Животът на 17-годишно момче от Дулово е спасен

"Огромно, сърдечно БЛАГОДАРЯ на всички, които помогнаха на нашето момче Владимир Филиянов от гр. Дулово. Средствата необходими за операцията на гръбнака бяха събрани за много кратко време и операцията ще се състои до дни.

Благодарим на жителите от ул. "В. Априлов", ул. "Първа" в гр. Дулово, на Приятели от Англия, на хората с добри сърца от с. Богданци, община Главиница, на Общински съвет на ДПС-Дулово, на Общински съвет на ДПС-Тутракан и на всички, които помогнаха с организацията и провеждането на дарителската кампания.

Добрите дела продължават! Благодарим!" - това написа в социалната мрежа Тунчай Акиф от Дулово.

Предисторията сочи, че 17-годишното момче пада от дърво докато бере липов цвят и си чупи гръбначния стълб. За наложителната операция са били необходими финансови средства - 3 150 лв., с които неговото семейство не разполага.

Тогава Тунчай Акиф, общински съветник от ДПС, организира благотворителна кампания, в която се включват горецитираните лица и организации.

Средствата са събрани и преди няколко дни Владимир Филиянов е опериран от проф. д-р Светослав Калевски в МБАЛ "Св. Анна" в гр. Варна, към когото са специалните благодарности, а също и към МБАЛ-Силистра.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛ
Коментари
FOODMARK Delivery Sticky