Автокино под звездите в Силистра на 8 и 9 юли 2020 г.

Автокино под звездите в Силистра на 8 и 9 юли 2020 г.

Регион: Силистра Категория: Общество Публикувано: Прегледи: 2057
Автокино под звездите в Силистра на 8 и 9 юли 2020 г.

На 8 и 9 юли 2020 г. в Силистра гостува Автокино с хитови български филми на паркинга на "Оргтехника".

На 8 юли 2020 г. ще бъде излъчен филмът "Диви и щастливи". Цена на билети за двама души - 20 лева, а на 9 юли 2020 г. - "Привличане", цена на билета - 5 лева.

Настаняването на автомобилите и в двата дни е от 20 часа, от 21 ч. - реклама, а от 21. 30 ч. - началото на прожекциите на филмите.

Автокино се осъществява със съдействието на Община Силистра, "Климатикът" ООД с управител Вилиян Хаджиев, "Белфагор" ЕООД с управител Младен Георгиев.

Суперуспешните филми "Диви и щастливи" и "Привличане" отново са на екран с Автокино в Силистра.

Два от най-успешните български филми вече пътуват до българите с Автокино. Романтичната екшън комедия "Диви и щастливи" с участието на звездите Яна Маринова, Луиза Григорова-Макариев, Александър Сано, Асен Блатечки, Калин Врачански, Явор Бахаров, Койна Русева и много други, оглави класацията за най-гледани български филми през 2019/20 г. в кината.

"Диви и щастливи" е първият български филм в последните десетилетия, на който зрителите масово се връщаха да гледат повторно в киносалоните.

• За първи път в историята на българското кино, наш филм успя да пробие с официална кино дистрибуция в Канада и в Република Северна Македония и да се задържи седмици на голям екран.

• Поради големия успех на "Диви и щастливи", през средата на март 2020 г. продуцентите организираха турне в 18 града в Европа и САЩ. Предстояха още 10 града в Европа. Заради глобалната пандемия от Covid-19, турнето бе преустановено.

Въпреки това продуцентите търсят безопасни начини - кино под звездите.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
left
right