Полицаи от Силистра с призови места на състезание по стрелба

Полицаи от Силистра с призови места на състезание по стрелба

Регион: Силистра Категория: Общество Публикувано: Прегледи: 1662
Полицаи от Силистра с призови места на състезание по стрелба

Първо място в индивидуалното класиране при мъжете и второ в комплексното отборно класиране завоюваха представители на ОДМВР-Силистра на Републиканския преглед по полицейска стрелба с пистолет, приключил днес във Варна с участието на състезатели от 24 дирекции на вътрешното министерство.

Със златен медал и грамота е отличен силистренецът Евгени Мирчев, спечелил първото място в индивидуалната надпревара при мъжете.

image

В комплексното подреждане отборът на ОДМВР-Силистра в състав Евгени Мирчев, Красимир Янев, Даниел Костадинов, Таня Трендафилова и Мерал Мустафова е завоювал престижното второ място и е награден с купа и грамота.

Силистренските представители са пети в отборното класиране при мъжете, а при жените са на шеста позиция. На шесто място се е класирала и Таня Трендафилова в индивидуалното подреждане при жените.

Републиканският преглед по полицейска стрелба с пистолет се е провел в дните 29 юни - 2 юли във Варна в рамките на Спортния календар на МВР за 2020 година.

image

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
left
right