Кметът на Главиница Неждет Джевдет се срещна с абитуриентите от Випуск 2020

Кметът на Главиница Неждет Джевдет се срещна с абитуриентите от Випуск 2020

Регион: Тутракан Категория: Общество Публикувано: Прегледи: 805
Кметът на Главиница Неждет Джевдет се срещна с абитуриентите от Випуск 2020

За поредна година Община Главиница отвори врати за абитуриентите на СУ "Васил Левски" в града. В деня на дипломирането те бяха посрещнати от общинския кмет Неждет Джевдет.

С отправени пожелания за повече увереност и самочувствие, добра реализация в живота и никога да не забравят Главиница и своето училище всеки от тях получи подарък за спомен.

На срещата присъстваха зам.-кметът Иванка Сярова - "Социални дейности и образование", зам.-кметът Сузан Акиф -"Счетоводство и финанси", секретарят на Общината Ашкън Салим, директорът на училището Нефие Раим, зам.-директорите Нериман Реджеб и Зюбейде Насуф, и класните ръководители на абитуриентите - Костадин Петров и Левент Кадир.

image

Имаше и изненада за дванадесетокласниците - бална вечеря в Механа "Хан Дълбока" в гр. Тутракан от кмета на общината.

Тържественото връчване на дипломите и изпращането се проведе в НЧ"Христо Ботев - 1940" гр. Главиница. От името на кмета на Община Главиница - Неждет Джевдет, неговият заместник Иванка Сярова прочете Поздравителен адрес.

За Първенец на Випуск - 2020 бе избрана Бирсен Ахмет Дурмаз, ученичка от 12а клас, на която получи грамота, плакет и подарък.

image
image
image
image

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛ
Коментари
left
right