В Дулово търсят по-подходящо място за седмичния открит пазар

В Дулово търсят по-подходящо място за седмичния открит пазар

Регион: Дулово Категория: Общество Публикувано: Прегледи: 1340
В Дулово търсят по-подходящо място за седмичния открит пазар

© ДРЪСТЪР МЕДИЯ

Изображението е защитен обект съгласно ЗАПСП. Използването му без разрешение на автора е забранено!

БНР Шумен, по интервю с инж. Невхис Мустафа, председател на ОбС Дулово:

Да бъде преместен традиционният дуловски пазар на друго подходящо място настояват в подписка жителите на Дулово.

Той се провежда всяка сряда от седмицата, като сергиите са разположени в част от булевард "Възраждане" и улица "Розова долина". На традиционния в сряда пазар се предлага всякаква стока - храни, дрехи, домашни потреби и други.

Част от сергиите са разположени в района на Многопрофилната болница в Дулово, което обаче затруднява достъпа на гражданите до здравни услуги, проблеми има и с инфраструктурата.

Освен от представители на болницата и хора, които живеят близо до пазара, жалби са подадени и от институции, заяви за Радио Шумен председателят на Общинския съвет в Дулово Невхис Мустафа. Тя уточни, че заради пандемията е преустановено провеждането му.

Има ли подходящ терен, на който да бъде преместен дуловският пазар, който е с над 20-годишна традиция, и каква е процедурата- отговори на тези въпроси за радиото потърси Айше Лятиф в интервю с инж. Мустафа.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
left
right