Обучение без семестриални такси във Филиал Силистра

Обучение без семестриални такси във Филиал Силистра

Регион: Силистра Категория: Образование Публикувано: Прегледи: 4761
Обучение без семестриални такси във Филиал Силистра

В Държавен вестник (Брой 58, 30.6.2020 г.) е публикувано ПМС № 137 ОТ 25 ЮНИ 2020 г. на Министерския съвет за приемане на Списък на професионални направления и защитени специалности, според което кандидатстващите през учебната 2020/2021 година по тези направления и специалности, са освободени от заплащане на такси за целия курс на обучение. Средствата за четирите години обучение в бакалавърска степен се поемат от МОН.

Във Филиал Силистра се обучават студенти по едно от защитените професионални направления 1.3. Педагогика на обучението по….в две специалности: Педагогика на обучението по български език и чужд език (английски, румънски) и Педагогика на обучението по физика и информатика.

Филиал Силистра предлага възможност за обучение и в две инженерни специалности: Автомобилно инженерство и Електроинженерство.

Кандидатстудентски документи СЕ ПРИЕМАТ както онлайн https://online.uni-ruse.bg/, така и на място във Филиал Силистра, при стриктно спазване на противоепидемичните мерки срещу разпространение на Covid-19.

Офисът е с работно време от 8.30 до 16.30 часа.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари